CFR Cluj reacționează după ce Roger a dat clubul în judecată: Brazilianul cere 500 de mii de euro

CFR Cluj reacționează după ce Roger a dat clubul în judecată: Brazilianul cere 500 de mii de euro

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce fotbalistul brazilian Roger i-a dat pe campioni în judecată.

Nemulțumit că a fost scos de pe lista cu jucători eligibili pentru meciurile din Superliga, Roger a reziliat unilateral contractul și a început un proces la FIFA.

Brazilianul solicită 500 de mii de euro, adică salariul pe care avea să-l încaseze în următorii doi ani și jumătate.

În replică, șefii de la CFR Cluj susțin că brazilianul a fost sfătuit prost și nu are șanse să câștige procesul.

”Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm. Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

ADVERTISING

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat! Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a transmis Balaj, pentru as.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇