CFR Cluj primește o veste proastă: Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu

CFR Cluj primește o veste proastă: Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu

CFR Cluj a primit o veste proastă înaintea meciului cu Universitatea Craiova, primul după pauza pentru partidele echipei naționale a României.

Dan Petrescu (55 de ani) are probleme de lot înaintea meciului important cu Universitatea Craiova. Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, va rata partida cu oltenii, nefiind refăcut după o leziune fibrilară care l-a împiedicat să onoreze convocarea la naționala României.

Astfel, Camora va rata meciul cu Universitatea Craiova, scrie Fanatik, care anunță că Dan Petrescu nu vrea să forțeze și speră să-l aibă apt 100% pe căpitan pentru meciul cu FCSB.

ADVERTISING

Mario Camora a jucat accidentat și în ultimul meci al campioanei României, 2-2 cu Rapid în Gruia, iar probleme sale s-au agravat și acesta nu a putut merge la echipa națională. Camora a jucat accidentat. Cred că are ruptură”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu „giuleștenii”.

Camora a jucat 42 de meciuri (3.668 de minute) în toate competițiile sezonului alături de CFR Cluj, timp în care a marcat o dată și a livrat două pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!