CFR Cluj face al 14-lea transfer al verii - oficial

CFR Cluj face al 14-lea transfer al verii - oficial

CFR Cluj se întărește în continuare în această vară, deși a ratat calificarea în grupele unei competiții europene, la capătul dublei din turul II preliminar al Conference League cu Adana Demirspor, din Turcia.

Ardelenii au adus al 14-lea jucător în această vară și continuă să se întărească pentru campionat, pe care vor să îl recucerească după 2 ani de pauză. Duminică, ceferiștii au anunțat aducerea lui Rion Zejnullahu, fundaș lateral stânga de 19 ani din Elveția, cu origini kosovare.

În cariera sa sunt trecute echipe precum Grasshoppers Zurich, FC Winterthur, FC Lucerna sau FC Schaffhausen.

ADVERTISING

Sezonul trecut, el a evoluat pentru echipa secundă a celor de la Schaffhausen.

"Bine ai venit, Rion Zejnullahu! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului lateral Rion Zejnullahu! Tânărul fundaș de 19 ani, născut în Elveția, cu origini kosovare, și-a făcut junioratul la Rapperswil-Jona și la Grasshopper Zürich. Ulterior, Rion a evoluat pentru echipa U21 a celor de la FC Luzern. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!", precizează clujenii, prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISING

CFR a fost extrem de activă pe piața transferurilor și a adus deja în această vară jucători precum Otele, Konoplyanka, Căbuz, Mogoș, Ajeti, Boben sau Kresic.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!