Un jucător de la Sepsi, dat afară după ce conducerea l-a bănuit că a jucat pentru CFR Cluj în meciul direct

Un jucător de la Sepsi, dat afară după ce conducerea l-a bănuit că a jucat pentru CFR Cluj în meciul direct

CFR Cluj este implicată într-o dispută în Liga 1, după ce a obținut semnătura fundașului central algerian Rachid Bouhenna de la Sepsi OSK.

Acesta a semnat deja cu CFR Cluj, iar oficialii lui Sepsi se gândesc că acesta a luat intenționat un cartonaș roșu în meciul cu gruparea din Gruia din sezonul regular. Din cauza suspiciunilor, Bouhenna nu a mai prins lotul la meciul din play-off.

Directorul sportiv Attila Hadnagy spune că Bouhenna a jucat pentru CFR Cluj în partida contra campioanei, în care îl bănuiește că a căutat să fie eliminat pentru a-și ajuta viitoarea echipă.

ADVERTISING

"Așa neserios? Să pleci pe furiș? Pentru acest comportament va fi în afara lotului. Ba chiar ne gândim să-i dăm banii și să plece. Să nu ne mai încurce nici el pe noi, nici noi pe el. Ce sens are? Nu mai are rost să-l ținem. Ne-a mințit. Am un mare semn de întrebare pentru ce a făcut la acel meci cu CFR. Am voie să am suspiciuni! A fost dubios. Să fie sănătos! Noi aici nu avem nevoie de astfel de caractere", a spus directorul sportiv al lui Sepsi, Attila Hadnagy, pentru Gsp.

"Acum pot să mă gândesc la acel «roșu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea «galben», la pauză, Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roșu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă", a adăugat Hadnagy.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cei de la Sepsi mai spun că Bouhenna a semnat încă din iarnă cu CFR Cluj, dar a ascuns acest lucru.

El va fi dat afară de la Sepsi zilele acestea și va putea ajunge la CFR Cluj.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!