CFR Cluj anunță revenirea unei vedete în lotul campioanei

CFR Cluj anunță revenirea unei vedete în lotul campioanei

Președintele celor de la CFR Cluj, fostul arbitru Cristi Balaj, anunță o revenire de senzație în lotul campioanei României.

Mijlocașul islandez Runar Mar Sigurjonsson (31 de ani), plecat în Germania de ceva timp pentru a-și rezolva problemele medicale, se va întoarce în curând în lotul ceferiștilor.

Veștile primite din partea nordicului sunt bune, astfel încât el se va întoarce sub comanda lui Dan Petrescu: „Sigurjonsson, din păcate, n-a reuşit să depăşească problemele medicale. L-am sprijinit, a fost dorinţa lui de a merge în Germania, iar veştile sunt bune. Ne-a spus că e optimist, că medicul i-a spus că a găsit cauza care i-a produs acea durere. E optimist, veştile sunt bune, iar de luni se alătură echipei.

E foarte bun, are calitate. El n-a jucat nu pentru că antrenorul nu l-a dorit. N-a jucat, pentru că a stat în cabinetul medical. Vedem ce se întâmplă în cazul lui, există posibilitatea ca el să joace. Dacă nu va reuşi să depăşească problemele medicale, rămâne de văzut ce se întâmplă cu el şi, dacă nu va putea, Itu rămâne printre variante”, a declarat Balaj pentru televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Sigurjonsson e cotat la 1,2 milioane de euro și va reveni la mijlocul săptămânii viitoare la Cluj pentru a se antrena alături de colegii săi.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!