CFR Cluj anunță decizia luată în privința lui Yevgen Konoplyanka: "Nu vreau să pierd banii cu el"

CFR Cluj anunță decizia luată în privința lui Yevgen Konoplyanka: "Nu vreau să pierd banii cu el"

CFR Cluj a anunțat, luni, decizia luată în privința lui Yevgen Konoplyanka (34 de ani), fotbalist transferat ca o vedetă în vară.

Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a lămurit situația lui Konoplyanka și a spus că nu se pune problema ca el să fie „o țeapă, ca Baptista”.

Omul de afaceri a explicat care este strategia staffului în privința ucraineanului, transferul-vedetă efectuat de CFR Cluj în vară.

„Vreau să vă anunț care e situația lui Konoplyanka. Am vorbit cu el, iar el a vorbit și cu antrenorul. Nu se pune problema ca el să îmi fie o țeapă ca Baptista. El a avut ghinion cu o accidentare. Când trebuia să revină sută la sută tot apăreau niște probleme. Și am decis să nu îl mai forțăm, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el. Am niște salarii de achitat, nu mici, iar eu vreau să și profit de pe urma prezenței acestui jucător la CFR.

ADVERTISING

Așa că am avut răbdare cu el, iar acum el o să intre. Antrenorul este cel care o să decidă când. Konoplyanka este refăcut, iar eu vă asigur că in play-off o să fie arma noastră secretă. L-am adus să facă diferența prin calitățile sale și o să îl vedeți în play-off că o să fie unul dintre oamenii noștri de bază”, a spus Nelu Varga, în exclusivitate pentru ProSport.

Sosit liber de contract la CFR Cluj în vară, Yevgen Konoplyanka a strâns doar 54 de minute (4 meciuri) în toate competițiile sezonului, fără gol sau pasă decisivă în "cont".

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!