CFR Cluj anunță că transferă un mijlocaș din străinătate: 4 jucători importanți, aproape să fie vânduți

CFR Cluj anunță că transferă un mijlocaș din străinătate: 4 jucători importanți, aproape să fie vânduți

Conducerea clubului CFR Cluj a anunțat că zilele următoare va aduce un mijlocaș din străinătate.

Președintele Cristi Balaj nu a dezvăluit și numele jucătorului, dar a precizat că este doar prima mutare pe care campioana o va face.

"Vom aduce doar jucători care au jucat în ultimii ani cel puțin 70-80 la sută din meciuri. Din punct de vedere medical, vor fi verificați amănunțit. Majoritatea vor fi liberi de contract, o parte cu suma de transfer. Suntem aproape să semnăm primul jucător. Este vorba despre un mijlocaș. Deocamdată, în țară nu avem prea multe opțiuni. Este greu să găsim jucători cu care să câștigăm campionatul. Una e să joci la un club care are ca obiectiv accederea în play-off, alta e să joci la CFR Cluj pentru câștigarea campiontului”, a declarat Cristi Balaj la Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Balaj a precizat că CFR Cluj negociază vânzarea lui Burcă, Petrila, Debeljuh și Otto Hindrich.

"Avem jucători de care alte echipe sunt interesate: Claudiu Petrila, Otto Hindrich, Gabriel Debeljuh, Andrei Burcă. Hindrich are o problemă minoră. Nu e nimic grav, dar trebuie rezolvată. Multe cluburi sunt interesate și de Boateng, dar suma e mult mai mare și deocamdată rămâne la noi. Suma lui Petrila nu este mică, în niciun caz. Nu dau cifre", a mai spus Balaj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!