CFR Cluj anunță că există o listă neagră la club, iar în vară vor pleca mai mulți fotbaliști

CFR Cluj anunță că există o listă neagră la club, iar în vară vor pleca mai mulți fotbaliști

Chiar dacă CFR Cluj este foarte aproape să bifeze un nou titlu, fiind acum la 10 puncte distanță de FCSB, ardelenii au realizat deja o listă neagră pentru jucătorii care vor pleca la vară de la clubul ardelean.

Și asta pentru că echipa nu a avansat în Europa, iar fondul de salarii trebuie redus drastic, pe fondul și unor probleme financiare destul de importante pe care patronul Neluțu Varga le-a avut la CFR.

Anunțul a fost făcut de președintele Cristi Balaj, care a confirmat că în vară mai mulți jucători își vor face bagajele: „Fondul salarial a scăzut. Numărul jucătorilor pe care putem să-i folosim este mai mare. S-a scăzut mult media de vârstă, a crescut talia, urmează să mai apară rezilieri. Ne-am făcut o imagine cam ce poziții trebuie să acoperim. Încercăm să facem o echipă care să fie competitivă pe plan internațional”, puncta Balaj pentru televiziunea ProX, după victoria de sâmbătă seara, scor 3-1 cu FC Voluntari.

ADVERTISING

Susici, Omrani, Bordeianu sau Burcă sunt doar câțiva dintre jucătorii care ar putea părăsi corabia CFR-ului.

Liga 1: CFR Cluj învinge FC Voluntari

„Toate meciurile vor fi pe muchie de cuțit. Se poate întâmpla orice. Dacă FCSB și Craiova vor câștiga toate meciurile, atunci e posibil orice. Meciul următor e ușor? Jucăm acasă la Farul! Ce meci e ușor? CFR se bate la titlu cu FCSB și Craiova, o să fie o luptă tare. Va câștiga cine e mai inspirat!”, a declarat și Dan Petrescu după meciul victorios de mai sus.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!