CFR Cluj anunță că 4 jucători se află în atenția cluburilor din Europa

CFR Cluj anunță că 4 jucători se află în atenția cluburilor din Europa

CFR Cluj a anunțat, vineri, că patru dintre jucătorii din lotul lui Dan Petrescu se află în atenția cluburilor din Europa.

Cristian Balaj, președintele CFR Cluj, a dezvăluit că patru jucători sunt urmăriți de cluburi din Europa, care-i pot cumpăra de la echipa lui Dan Petrescu. Oficialul campioanei României a dat și numele jucătorilor care pot aduce profit echipei din Gruia.

Este vorba despre Ermal Krasniqi, Emmanuel Yeboah, Daniel Birligea și Claudiu Petrila. Toți se află în atenția unor echipe mari din Europa.

ADVERTISING

"Știm doar că este urmărit de echipe din Europa. Și el (n.r. Krasniqi), și Yeboah… Și Birligea și Petrila, dacă vorbim pe planul ofensiv, sunt jucători urmăriți de cluburi europene. Dar, având în vedere că perioada de transferuri este închisă în majoritatea campionatelor importante, nu avem nimic concret în acest moment", a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

CFR Cluj a plătit 100.000 de euro pentru transferul lui Daniel Birligea din Italia, de la Teramo, 200.000 celor de la FK Ballkani pentr Krasniqi, în timp ce Claudiu Petrila e crescut de club și Emmanuel Yeboah a venit gratis la echipa din Gruia, din Ghana.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!