CFR Cluj acceptă o ofertă de transfer: Conducerea anunță jucătorul care va pleca

CFR Cluj acceptă o ofertă de transfer: Conducerea anunță jucătorul care va pleca

CFR Cluj anunță că e gata să se despartă de unul dintre cei mai importanți jucători în cazul vreunei oferte importante de transfer.

Este vorba despre Simone Scuffet (27 de ani), portarul italian care a avut evoluții extrem de apreciate în sezonul trecut. Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a anunțat că Scuffet va fi lăsat să plece dacă va apărea vreo ofertă avantajoasă pentru el și pentru club.

Cu o condiție, însă. Plecarea să se realizeze doar după ce echipa din Gruia joacă preliminariile pentru calificarea în Conference League. "Îl avem pe Scuffet, care e monitorizat de cluburi importante, dacă vor exista discuţii concrete va fi lăsat să plece după ce ne folosim de el în competiţia europeană", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

ADVERTISING

Simone Scuffet nu duce lipsă de oferte și, cel mai probabil, va pleca de la club în perioada de mercato din această vară. Empoli și Spezia, echipe din Serie A, îl au pe listă pe Scuffet, iar cea de-a doua este în pole-position pentru transferul portarului.

Simone Scuffet a apărat în 49 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut la CFR Cluj, timp în care a păstrat poarta intactă în 19 dintre partide.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!