CFR Cluj acceptă o ofertă de 700.000 de euro pentru transferul lui Yuri: Anunțul conducerii

CFR Cluj acceptă o ofertă de 700.000 de euro pentru transferul lui Yuri: Anunțul conducerii

CFR Cluj i-a stabilit prețul de transferul brazilianului Yuri (28 de ani), fundașul central al echipei din Gruia.

Prin vocea lui Nelu Varga, patronul echipei, CFR Cluj a anunțat că e gata să accepte o ofertă de cel puțin 700.000 de euro de la orice club îl dorește pe fundașul din Brazilia.

Rapid s-a interesat de serviciile lui Yuri, dar pe vremea când Adrian Mutu era antrenorul echipei. Acum, interesul "Briliantului" pentru Yuri s-a menținut și l-ar dori pe Neftchi Baku, noua sa echipă, a anunțat Nelu Varga după o discuție cu Mutu.

ADVERTISING

Nelu Varga și Adrian Mutu au o relație foarte bună de prietenie. "Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv", a afirmat Nelu Varga, potrivit DigiSport.

Yuri Matias a jucat 51 de meciuri pentru CFR Cluj în toate competițiile sezonului, timp în care a marcat de șase ori și a oferit două pase de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!