CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Simone Scuffet

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Simone Scuffet

CFR Cluj îl are deja pe înlocuitorul lui Simone Scuffet (26 de ani), portar care va pleca în Serie A, la Cagliari.

Simone Scuffet a făcut vizita medicală cu Cagliari, echipă care l-a dorit de la CFR Cluj, și va rămâne fără portarul italian care a avut evoluții excelente în Gruia. Dar, echipa nu rămâne descoperită. CFR Cluj îl are deja pe înlocuitorul lui Scuffet.

Este vorba despre Cătălin Căbuz (27 de ani), transfer încă de acum șase luni de la Chindia Târgoviște, echipă retrogradată în Liga 2. Portarul a semnat deja și a fost prezentat la CFR Cluj, iar probabil că după plecarea lui Scuffet acesta va ocupa postul de titular între buturi.

ADVERTISING

Basarab Panduru a vorbit despre situația Cătălin Căbuz după plecarea lui Scuffet și îl vede titular în locul italianului.

"(n.r. - Cătălin Căbuz) El de ce a venit? Probabil că ştia de atunci că se întâmplă ceva cu Scuffet. El de ce s-ar fi dus la CFR?

El n-a văzut la Bălgrădean că e rezervă? Nu găsea unde să se ducă? CFR Cluj te ia acum când îţi dă jumătate din banii pe care îi dădea înainte. Merită să aperi un meci din cinci în cinci luni!?", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!