CFR Cluj a oficializat două transferuri importante în Superliga

CFR Cluj a oficializat două transferuri importante în Superliga

După ce luni a anunțat despărțirea de trei jucători, astăzi CFR Cluj intervine în forță pe piața transferurilor din România și anunță aducerea a doi jucători străini cu renume.

Vicecampioana României, condusă de pe bancă de Dan Petrescu, a adus în Gruia pe kosovarul Armend Thaqi (31 de ani), dar și pe fundașul stânga Simao Rocha (23 de ani).

Simao Rocha vine de la Pacos Ferreira, locul 5 din liga secundă a Portugaliei sezonul trecut. El a bifat 24 de partide în stagiunea recent încheiată. În toată cariera, Rocha a bifat echipe doar din eșalonul secund lusitan.

ADVERTISING

„CFR-iști, faceți cunoștință cu noul nostru fundaș de bandă! Tânărul portughez, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat.

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră!”, a apărut pe pagina oficială de Facebook a clujenilor.

În ceea ce îl privește pe kosovarul Armend Thaqi (31 de ani), acesta este un fundaș dreapta adus de la FC Ballkani, campioana din Kosovo. El a și marcat împotriva CFR-ului în grupele Conference League din 2022, la meciul tur, scor 1-1. Thaqi are 5 selecții la naționala mare din Kosovo: „Bine ai venit, Armend Thaqi! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta. Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri! În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5 prezențe pentru reprezentativa țării sale”, a apărut pe aceeași pagină a CFR-ului.

ADVERTISING

Luni, ardelenii au anunțat oficial despărțirea de Filippo Falco, Petar Mamić și Omar El Kaddouri.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!