CFR Cluj a oficializat două transferuri importante în Superliga

CFR Cluj a oficializat două transferuri importante în Superliga

După ce luni a anunțat despărțirea de trei jucători, astăzi CFR Cluj intervine în forță pe piața transferurilor din România și anunță aducerea a doi jucători străini cu renume.

Vicecampioana României, condusă de pe bancă de Dan Petrescu, a adus în Gruia pe kosovarul Armend Thaqi (31 de ani), dar și pe fundașul stânga Simao Rocha (23 de ani).

Simao Rocha vine de la Pacos Ferreira, locul 5 din liga secundă a Portugaliei sezonul trecut. El a bifat 24 de partide în stagiunea recent încheiată. În toată cariera, Rocha a bifat echipe doar din eșalonul secund lusitan.

ADVERTISING

„CFR-iști, faceți cunoștință cu noul nostru fundaș de bandă! Tânărul portughez, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat.

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră!”, a apărut pe pagina oficială de Facebook a clujenilor.

În ceea ce îl privește pe kosovarul Armend Thaqi (31 de ani), acesta este un fundaș dreapta adus de la FC Ballkani, campioana din Kosovo. El a și marcat împotriva CFR-ului în grupele Conference League din 2022, la meciul tur, scor 1-1. Thaqi are 5 selecții la naționala mare din Kosovo: „Bine ai venit, Armend Thaqi! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta. Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri! În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5 prezențe pentru reprezentativa țării sale”, a apărut pe aceeași pagină a CFR-ului.

ADVERTISING

Luni, ardelenii au anunțat oficial despărțirea de Filippo Falco, Petar Mamić și Omar El Kaddouri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!