CFR Cluj a anunțat alte două plecări - oficial

CFR Cluj a anunțat alte două plecări - oficial

CFR Cluj a oficializat, astăzi, plecările de la echipă ale atacantului francez Billel Omrani și ale fundașului bosniac Mateo Susic.

Contractele celor doi expiră astăzi și vor putea semna din postura de jucători liber de contract cu oricine doresc.

Mulțumim pentru tot, Billel Omrani!

CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final!

Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră și a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

ADVERTISING

Golurile sale de pe Celtic Park, reușita de trei puncte cu Lazio, hattrick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reușitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul "alb-vișiniu", amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-iști!

“Sunt extrem de recunoscător pentru toți acești ani petrecuți la CFR. A fost o experiență extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu. Am crescut ca om, dar și ca jucător și pentru asta vă mulțumesc mult tuturor. Vă țin pumnii pe mai departe și sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipești!”, a fost mesajul lui Omrani pentru suporterii CFR-iști!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Îți mulțumim pentru tot Billel Omrani și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!


Mulțumim pentru tot, Mateo Susic!

CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de Mateo Susic, fundaș dreapta al cărui contract a ajuns la final.

Fotbalistul de 31 de ani a jucat în Gruia în două rânduri, prima dată în sezonul 2014-2015, iar mai apoi a revenit la CFR în 2019 și a evoluat până la finalul campionatului recent încheiat. În această perioadă, Mateo a bifat 115 meciuri în tricoul "alb-vișiniu" și a pus umărul la câștigarea a trei campionate și a unei Supercupe!

ADVERTISING

“Vreau să mulțumesc mult clubului pentru că mi-a dat șansa să joc în România și să fac parte din această echipă care a scris istorie câștigând campionatul în ultimele cinci sezoane. Vreau să mulțumesc conducerii, antrenorilor, coechipierilor și staff-ului medical pentru momentele de neuitat și pentru meciurile pe care le-am jucat împreună. De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în viața echipei, în special suporterilor care au fost mereu aproape de echipă! Sper să ne revedem în curând!”, a transmis Mateo Susic suflării CFR-iste la plecare!

Îți mulțumim pentru tot Mateo și îți dorim multă baftă la noua ta echipă!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇