Cele mai tari meciuri pe care să pariezi în prima etapă din grupele Champions League

Cele mai tari meciuri pe care să pariezi în prima etapă din grupele Champions League

Marți și miercuri au loc primele meciuri din faza grupelor Champions League 2023/2024. Sorții au fost blânzi pentru unele echipe, în timp ce altele au grupe mai dificile, cum este și cazul lui AC Milan. 

Încă din prima etapă vom putea vedea meciuri interesante, de la care așteptăm multe goluri. Și cum spectacolul este garantat în Champions League, poți să faci meciurile și mai interesante prin intermediul unor pariuri. Nivelul de adrenalină va crește, iar statistic este dovedit că numărul celor care pariază pe Champions League este mai mare în comparație cu alte campionate.

În acest articol vei găsi prezentarea derby-urilor din prima etapă de Champions League și trei ponturi alese din oferta operatorului Unibet. Cu ocazia meciurilor din Champions League, Unibet ți-a pregătit și o promoție specială – celebrul predictor GAME OF CHAMPIONS, prin care participi gratuit și poți câștiga 125.000 RON cash dacă răspunzi corect la toate întrebările.

ADVERTISING

AC Milan înscrie des acasă

AC Milan debutează în noul sezon de Champions League într-o confruntare acasă, cu Newcastle, programată în Grupa F marți de la ora 19:45. Italienii nu au un moral prea bun după ce au fost învinși în ultima etapă de Serie A cu 5-1 de Inter Milano, dar pot profita de faptul că Newcastle nu are experiență la acest nivel. Englezii au învins-o pe Brentford în ultima etapă de Premier League și au stopat seria de trei înfrângeri la rând.

Italienii au o experiență net superioară, în sezonul precedent au ajuns în semifinalele Champions League, în timp ce Newcastle nu știe momentan să joace din trei în trei zile. Milan joacă bine acasă, iar în ultimele trei oficiale a marcat cel puțin câte trei goluri. Din acest motiv, ia în calcul un pariu din oferta Unibet: că AC Milan va înscrie Peste 1.5 goluri, la cota 2.02. Dacă te tentează cotele 1X2, ambele echipe au 2.65 la victorie, iar egalul are cota 3.65.

ac-milan-peste-1.5-goluri

PSG - Dortmund, un meci care promite spectacol

Tot în Grupa F are loc și confruntarea dintre PSG și Borussia Dortmund, programată marți de la ora 22:00. PSG vine după un eșec surprinzător în Ligue 1, scor 2-3 pe teren propriu contra celor de la Nice. Dortmund, în schimb, a câștigat în deplasare la Freiburg în ultima etapă. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dortmund nu a mai avut aceleași rezultate în ultimii ani în Champions League și se poate spune că echipa este într-o ușoară scădere la nivel continental. Ultima dată, PSG a învins-o cu 2-0 pe Dortmund în Champions League, în 2020. Acum, francezii au și ei probleme în defensivă, astfel că un pont de încercat pe această partidă ar fi PSG câștigă și se vor marca Peste 2.5 goluri. Selecția este cotată în secțiunea pariuri Liga Campionilor Unibet cu 2.33. La victorie, PSG are cota 1.78, iar Dortmund are 4.40. Egalul are cota 4.25.

victorie-PSG-peste-2.5-goluri

Steaua Roșie Belgrad pare victimă sigură cu Manchester City

În Grupa G, Manchester City o întâlnește pe teren propriu pe Steaua Roșie Belgrad, marți de la ora 22:00. Un meci disproporționat, în care City pornește din postura de favorită clară, motiv pentru care are doar cota 1.05 la victorie. Dacă crezi într-o surpriză, poți să pariezi pe egal la cota 21.00 sau chiar pe victoria oaspeților la cota 41.00.

ADVERTISING

E clar însă că City are șanse uriașe să câștige și pentru mulți pariori cota de 1.05 s-ar putea să nu fie tocmai atractivă. Poți să pariezi în schimb pe faptul că Erling Haaland va marca Peste 1.5 goluri, mai ales că Unibet îi oferă cota 2.10. Norvegianul are 7 goluri în 5 partide de Premier League și un gol la naționala Norvegiei în perioada recentă.

erling-haaland-peste-1.5-goluri

Cotele publicate în acest articol fac parte din oferta Unibet (Kindred Group) și pot suferi modificări în orice moment. Având peste 26 de ani de experiență internațională, Kindred este una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul jocurilor de noroc online la nivel internațional, fiind prezentă pe piața din România prin brandurile Unibet și Vlad Cazino. 

Unibet are o istorie de 25 de ani, în care a pus accent pe distracția responsabilă în jocurile de noroc. Vlad Cazino, primul cazino online cu brand românesc, este prezent pe piața autohtonă din 2018, venind la pachet cu o abordare etică, echilibrată și responsabilă.

Punând mereu în centrul atenției jucătorii, Kindred Group are printre principalele obiective eliminarea oricăror posibile probleme legate de jocurile de noroc. Astfel, sub titulatura „Împreună spre zero”, Kindred și-a asumat obiectivul de a atinge în viitorul apropiat ținta de zero încasări de la jucătorii cu risc, fiind  primul operator care adoptă un indicator pentru urmărirea veniturilor din câștiguri brute de la clienții cu risc ridicat de adicție.