Cele mai tari 4 meciuri programate în Champions League în această săptămână

Featured-image-4

Etapa a 5-a din grupele Champions League iese în evidență cu patru meciuri tari, programate marți și miercuri, 23-24 noiembrie.

FC Barcelona – Benfica Lisabona se va disputa marți, într-o confruntare în care catalanii își pot asigura calificarea în optimi. Tot atunci va avea loc și duelul dintre Chelsea și Juventus Torino, care oricând ar putea fi o finală de Champions League.

Miercuri, cel mai așteptat meci va fi cel dintre Manchester City și PSG, o nouă întâlnire între Pep Guardiola și Leo Messi. Tot miercuri, o partidă interesantă se anunță cea dintre Atletico Madrid și AC Milan, în care ambele echipe sunt obligate să câștige.

ADVERTISING

Liga Campionilor este competiția preferată pentru mulți pariori, așa că am inclus ponturi pentru fiecare duel de top. Ponturile sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet au cote atractive și șanse bune de reușită.

FC Barcelona - Benfica Lisabona: 1X și peste 2.5 goluri la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

Partida va avea loc marți, de la ora 22:00, și se va juca practic cu calificarea pe masă. Bayern Munchen este deja în optimi, astfel că rămâne de stabilit care va fi cealaltă echipă calificată. FC Barcelona este pe locul 2, cu 6 puncte, iar Benfica are 4 puncte și este pe trei.

Cu o victorie, FC Barcelona se va califica așadar în optimile Champions League. Catalanii au de luat, totodată, o revanșă după ce au pierdut meciul tur cu 3-0.

ADVERTISING

Dar FC Barcelona este în revenire de formă și are două victorii la rând în competiție, ambele cu 1-0 contra lui Dinamo Kiev, echipă pregătită de Mircea Lucescu.

În schimb, Benfica vine după două eșecuri clare contra lui Bayern Munchen, scor 0-4 și 2-5.

Este anticipat un meci cu goluri multe, ținând cont că Benfica este o echipă căreia îi place un joc deschis. Iar FC Barcelona este favorită, astfel că un pont ce merită încercat este că gruparea catalană nu va pierde și se vor marca cel puțin 2.5 goluri, la o cotă cu adevărat interesantă, disponibilă prin funcția Creare Pariu de la Unibet.

barcelona-benfica

Chelsea - Juventus: 1 la o cotă de 1.75 oferită de Unibet

Primele două clasate din grupa H se vor întâlni marți, de la ora 22:00. Juventus este pe primul loc, cu punctaj maxim după patru etape, în timp ce Chelsea este pe doi, cu 9 puncte.

ADVERTISING

De altfel, singura înfrângere a londonezilor s-a înregistrat tocmai în meciul cu Juventus Torino, pierdut cu 1-0.

A fost un duel închis, în care echilibrul a fost cuvântul de bază, dar italienii s-au impus. O partidă echilibrată este așteptată și în retur, dar Chelsea joacă bine acasă, în timp ce Juventus nu a impresionat în deplasările tari, cum ar fi cele cu Napoli ori Inter Milano.

În aceste condiții, Unibet oferă cota 1.75 pentru ca deținătoarea Champions League să câștige meciul cu Juventus.

chelsea-juventus

Atletico Madrid - AC Milan: peste 2.5 goluri la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

O partidă din Grupa B în care ambele echipe sunt obligate să câștige se va disputa miercuri de la ora 22:00. Liverpool conduce în clasament, în timp ce lupta se dă pentru locul secund. FC Porto are 5 puncte, Atletico are 4 puncte, iar AC Milan are un singur punct.

Italienii au mari probleme în Champions League, chiar dacă parcursul din Serie A este unul bun. După trei înfrângeri la rând, Milan a obținut un punct în duelul cu FC Porto.

Atletico s-a impus cu 2-1 în meciul tur cu Milan și a mai obținut un egal cu FC Porto pe teren propriu, dar a fost înfrântă de Liverpool în ambele meciuri.

În ultimele două meciuri dintre Atletico și Milan s-au înscris cel puțin trei goluri, astfel că acest pariu din oferta Unibet poate fi luat în calcul, mai ales că are o cotă excelentă.

atletico-milan

Manchester City - PSG: Ambele marchează și peste 2.5 goluri la o cotă de 1.90 oferită de Unibet

Miercuri, de la ora 22:00, este programat cel mai așteptat meci al săptămânii din Europa, derby-ul grupei A. City ocupă primul loc în clasament, cu 9 puncte, iar PSG este un loc mai jos, cu 8 puncte.

În prima manșă, francezii s-au impus clar cu 2-0, dar City a învins-o de trei ori în ultimele patru meciuri pe PSG.

Este așadar un meci deschis oricărui rezultat, dar fanii pot miza mai degrabă pe golurile marcate, ținând cont că ambele au jucători de calitate în atac și probleme în apărare.

Iar pariul că ambele echipe vor marca și se vor înscrie peste 2.5 goluri are o cotă foarte bună la Unibet, în secțiunea pariuri combo.

city-psg

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇