Cele mai importante evenimente sportive ale lunii noiembrie - fotbal, tenis, Formula 1

Cele mai importante evenimente sportive ale lunii noiembrie - fotbal, tenis, Formula 1

Românii pasionați de evenimente sportive au parte de un program încărcat în luna noiembrie. În fotbal, dincolo de toate etapele din campionatele naționale de top din Europa și etapele din cupele europene, se dispută și ultimele partide din preliminariile CM 2022 Quatar.

România a jucat penultimul meci din grupă contra Islandei joi, 11 noiembrie, urmând ca duminică seara să încheie campania de calificare în Liechtenstein.

Am remizat cu Islanda și am cedat Macedoniei de Nord locul secund (cel ce duce la baraj), dar situația se poate schimba în runda finală, dacă Islanda o încurcă pe Macedonia de Nord, iar România câștigă în Liechtenstein. Lider în grupă este Germania, cu nu mai puțin de 24 de puncte și nu mai poate pierde locul 1.

ADVERTISING

Sistemul de calificare la turneul final prevede pentru zona Europa, pe lângă cele 10 echipe calificate de pe primele locuri din grupe, 3 locuri pregătite pentru care vor concura 12 reprezentative: ocupantele locurilor 2 în grupe plus cele mai bune două echipe câștigătoare de grupă în Liga Națiunilor 2020 - 2021 care nu s-au clasat pe primele două locuri în preliminariile CM 2022.

Liechtenstein - România și Macedonia de Nord - Islanda se joacă duminică, 14 noiembrie, la aceeași oră, 19:00. Victoria României în Liechtenstein este cotată cu 1.13 la Unibet, deci șanse extrem de mari să obținem cele 3 puncte, iar Macedonia de Nord are cota 1.60 la victorie în meciul cu Islanda, în timp ce un rezultat de egalitate beneficiază de cota 4.10.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pasionații de pariuri online pot profita în această perioadă și de campania Unibet Câștigă un Audi pe săptămână, cu premii incredibile.

🎁 Paul Punguță - Castigator AUDI A4 la promotia Unibet

Până pe 25 noiembrie, la fiecare 50 RON plasați la pariuri pe unibet.ro, cei înscriși în promoție primesc câte un tichet pentru tragerea la sorți aferentă săptămânii respective. Se iau în calcul toate pariurile pe bani reali cu cota totală minimă de 1.40. Au fost deja acordate în campanie 5 mașini Audi A4 și zeci de alte premii în bani și ale beneficii la jocuri de noroc online.

ADVERTISING

Primul autoturism Audi A4 a fost câștigat de bucureșteanul Paul P. În vârstă de 34 de ani, Paul este client al agenției de pariuri online Unibet încă din 2016 și preferă pariurile pe hochei, iar cel mai mare câștig al său obținut la pariuri până în prezent era de 13.000 de lei. Super-premiul oferit de cei de la Unibet a picat cum nu se poate mai bine pentru Paul, care avea ca prioritate achiziționarea unui autoturism cât de curând.

FOTO-1

Alte 3 Audi A4 plus zeci de premii sunt pregătite pentru a fi câștigate de clienții operatorului de pariuri online. În plus, cine pariază 50 RON la pariuri în săptămâna promoțională primește garantat un pariu de 10 RON. Mai multe tichete acumulate se traduc prin mai multe șanse de câștig la extragerea săptămânii.

Pe lângă fotbal, și alte sporturi propun evenimente foarte interesante în luna noiembrie 2021. În Formula 1, programul conține etape în Brazilia pe 12 - 14 noiembrie și Qatar pe 19 - 21 noiembrie.

La tenis, 8 jucători de top și 8 jucătoare de top se confruntă în Turneul Campionilor ATP (la Torino, în perioada 14 - 21 noiembrie) și respectiv Turneul Campioanelor WTA (la Guadalajara, în perioada 10 - 17 noiembrie). Nume precum Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Aryna Sabalenka, Barbora Krejcikova, Karolina Pliskova sau Garbine Muguruza vor juca în aceste competiții extrem de relevante pentru lumea tenisului.

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇