Cel mai bun marcator din istoria Premier League surprinde: „Merg pe mâna României”

Cel mai bun marcator din istoria Premier League surprinde: „Merg pe mâna României”

România va evolua în compania Olandei marți seara în optimile de finală ale EURO 2024, iar naționala noastră are un fan împătimit, e vorba de unul dintre cei mai mari jucători englezi ai tuturor timpurilor.

Alan Shearer, golgheterul all-time din Premier League, fostul imens jucător de la Newcastle, a făcut o declarație surprinzătoare, spunând că îi vede pe români drept favoriți în meciul cu Olanda de marți.

Într-o emisiune televizată din Anglia, Alan Shearer, Gary Lineker și Micah Richards au oferit predicții despre rezultatele optimilor de la EURO: „Va exista o surpriză în cel puțin una dintre aceste partide, iar eu cred că aceasta ar putea fi. Merg pe mâna României”, a spus Alan Shearer, potrivit publicației britanice thesun.

ADVERTISING

România și Anglia se află pe aceeași parte de tablou la Europene, echipa noastră putând întâlni perfidul Albion într-o semifinală de vis în Germania. Shearer o vede favorită și pe Austria în dauna Turciei, iar România ar urma să joace meciul din sferturi cu învingătoarea din partida de mai sus.

Anglia va înfrunta Slovacia duminică de la 19, într-un meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!