Doi jucători şi-au pierdut locurile de titulari la FCSB: "Va fi greu să mai joace"

Doi jucători şi-au pierdut locurile de titulari la FCSB: "Va fi greu să mai joace"

Nicolae Dică este convins că Florinel Coman și Claudiu Keșeru și-au pierdut locurile de titulari la FCSB.

Fostuls secund al naționalei României nu-i vede pe cei doi jucând înaintea lui Octavian Popescu, respectiv Ianis Stoica, ambii marcatori în derbiul de aseară cu Dinamo.

"În 4-3-3, Florinel Coman e pe poziţie cu Tavi Popescu. Dacă va intra 45 de minute, poate juca atacant. Ştiu de la Farul, Viitorul, că era atacant de bază. Dar după l-a trecut domnul Hagi pe poziţia stângă. Acum îi va fi greu să joace în faţa lui Tavi Popescu. Trebuie să faci orice să dai gol, să bagi mingeaa în poartă", a spus Dică la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Lui Keşeru i-a spus (n.r. - Gigi Becali) că se bazează pe jucătorii tineri. A intrat Ianis Stoica şi a dat gol. Odată cu golul lui, şansele să intre sunt şi mai mici. Pe Dumiter nu-l poţi compara cu Keşeru, care are trofee, e de echipa naţională, dar vine un timp când joci cu tinerii. Vor să joace cu tinerii, că au şanse mici de a câştiga campionatul şi vor să joace cu tinerii. După plecarea lui Gnohere, au căutat atacant, iar Stoica arată de viitor pe această poziţie şi Dumiter a demonstrat că poate juca pe această poziţie", a adăugat Dică.

ADVERTISING

Primul "11" al lui FCSB la derbiul cu Dinamo: Vlad - Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Oaidă, Tănase - Cordea, Dumiter, Oct.Popescu.

3-0 a fost scorul cu care "roș-albaștrii" s-au impus pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare, după golurile marcate de Octavian Popescu (min.2), Ianis Stoica (min.75) și Răzvan Oaidă (min.82).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇