Ce spune unul dintre participanții la turneul lui Djokovici despre organizare și riscuri asumate

Ce spune unul dintre participanții la turneul lui Djokovici despre organizare și riscuri asumate

Jucătorul austriac de tenis Domininic Thiem, Nr.3 mondial, care a participat la prima etapă a turneului „Adria Tour” de la Belgrad, şi-a făcut autocritica la câteva zile după testarea pozitivă la coronavirus a mai multor jucători, între care sârbul Novak Djokovic, liderul mondial, informează cotidianul L’Equipe.

Prezent la Belgrad în urmă cu două săptămâni la prima etapă a „Adria Tour”, turneu organizat de Novak Djokovic şi anulat apoi după ce mai mulţi jucători s-au infectat cu Covid-19, Dominic Thiem a anunţat că a fost testat de cinci ori în ultimele zece zile, iar rezultatul a fost negativ de fiecare dată”.

Vezi toate ponturile si pariurile la tenis aici

"Am fost în stare de şoc când am auzit ce s-a întâmplat la Adria Tour. Noi am jucat fără public timp de săptămâni, deci am fost fericiţi să avem fani la această competiţie. Am avut încredere în măsurile instituite de guvernul sârb privitor la Covid-19, dar am fost prea optimişti", a declarat Thiem, reîntors în ţara natală.

"Comportamentul nostru a fost o greşeală. Noi am acţionat de o manieră prea euforică. Sunt extrem de dezolat. Doresc însănătoşire grabnică tuturor persoanelor care au fost infectate", a adăugat Nr.3 mondial.

Finala turneului de tenis de la Zadar, din cadrul circuitul "Adria Tour", organizat de sârbul Novak Djokovic, a fost anulată, duminica trecută, după ce bulgarul Grigor Dimitrov a anunţat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Luni, un alt participant la această competiţie, croatul Borna Coric, numărul 33 mondial, a dezvăluit că este infectat cu Covid-19.

Circuitul "Adria Tour", organizat de Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei de coronavirus, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi ar urma să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), după ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇