Ce spune Toni Petrea după un nou eșec al celor de la FCSB și ce soluții are pentru ieșirea din criză

Ce spune Toni Petrea după un nou eșec al celor de la FCSB și ce soluții are pentru ieșirea din criză

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit după un nou eșec al formației sale, 0-1 în deplasarea de la Mediaș cu AFC Hermannstadt, în etapa cu numărul 23 din Liga 1.

El a acuzat individualismul vedetelor sale și crede că un joc colectiv mai eficient ar fi salvat trupa sa de la o nouă înfrângere azi. Nu a ținut să comenteze arbitrajul, deși Sibiul a câștigat jocul printr-un penalti am putea spune fără să greșim inventat.

Liga 1: FCSB intră în criză și ajunge la trei înfrângeri consecutive

”Nu am cum să nu fiu supărat după trei meciuri pierdute, după trei meciuri fără gol marcat. E dezamăgire, dar trebuie să strângem rândurile și să ne gândim bine la ce vrem să facem în continuare. Trebuie să ne gândim la ce e de schimbat în atitudinea noastră atunci când intrăm pe teren. Dacă stau să mă gândesc, situații prea multe nu am avut în defensivă. Golurile au venit din faze fixe. Nu mă pot declara total nemulțumit de aspectul meciului. Avem multe momente când exagerăm cu acțiuni individuale. Nu combinăm pentru a desface apărările aglomerate. Știam și azi că adversarul nostru este bine organizat în defensivă și tot nu am reușit să găsim soluțiile pentru a marca.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Îi las pe cei care pot face asta să discute despre arbitraje. Am înțeles că meciul cu Chindia se joacă vineri, deci avem o perioadă mai scurtă de refacere. Trebuie să ne recuperăm, să strângem meciurile și să câștigăm meciul următor”, a punctat Petrea după joc, într-o intervenție pentru cei de la DigiSport.

FCSB poate pierde fotoliul de lider în Liga 1, dacă luni seara CFR Cluj va câștiga cu cei de la FC Voluntari.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Serena Williams este favorita pariorilor în vederea înfruntării cu Simona Halep în sferturile de la Australian Open

Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminică

Luni începe vaccinarea cu AstraZeneca

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!