Ce spune Șumudică după victoria lui CFR Cluj din meciul cu Academica Clinceni

Ce spune Șumudică după victoria lui CFR Cluj din meciul cu Academica Clinceni

Antrenorul formației CFR Cluj, Marius Șumudică, a vorbit despre succesul din meciul cu Academica Clinceni.

Șumudică s-a lăudat singur după schimbările făcute în această partidă.

"Putem spune că am trăit periculos, dar nu era în concordanță cu ce a fost în teren. Am dominat tot jocul, chiar dacă jucăm din trei în trei zile. Fizic ne-am dus peste adversar, nu e ușor să întorci de la 1-1. Au ajuns o singură dată la noi în careu, iar luăm gol din fază fixă. După aceea, am dominat și am avut o sumedenie de ocazii.

ADVERTISING

Mă bucură exprimarea jucătorilor, dorința lor de victorie și că ajungem acolo, avem foarte multe ocazii. Să ajungi să-ți centreze mijlocașul dreapta și să marcheze fundașul stânga, Lato… nu vreau să mă laud, dar iar am fost inspirat, l-am mutat pe Petrila și marchează. Acest copil va crește și va fi una dintre surprizele acestui campionat și în scurt timp va valora o sumă destul de mare", a spus Șumudică la Digi Sport.

De asemenea, Șumudică a vorbit și despre accidentarea fundașului Bouhenna.

" Eu sunt foarte mulțumit de Ciobotariu cum a intrat, a intrat senzațional. Cestor a jucat foarte bine, l-am odihnit pe Graovac. Avem soluții, avem un finanțator în numele lui Neluțu Varga, care a făcut tot ceea ce ține de el din punct de vedere material să aducă jucători precum Alibec. O să-l vedeți și pe Denis că va crește de la meci la meci. Avem soluțiile necesare pentru a câștiga. Sunt mulțumit de tot ceea ce se întâmplă în jurul meu. Simt că suntem o familie și numai așa vom reuși. Atât timp cât ai finanțator precum Neluțu, pe Marian Copilu, ca antrenor nu îți e greu", a mai spus antrenorul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1. Petrila a deschis scorul, dar Bautista a egalat. Golul victoriei a fost marcat de Latovlevici în minutul 87.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!