Ce spune Laurențiu Reghecampf după victoria în fața fostei sale formații, FCSB

Ce spune Laurențiu Reghecampf după victoria în fața fostei sale formații, FCSB

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit după meciul câștigat în fața fostei sale formații, FCSB, scor 2-0 pe Arena Națională.

Meciul a avut loc în runda cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 1, iar golurile au fost marcate de Ivan și Bic, minutele 45 și 71.

Reghe a spus după joc că a știut cum să speculeze o hibă din tactica FCSB-ului: "A fost un meci greu, FCSB e o echipă foarte bună, foarte periculoasă. Au jucători cu personalitate, cu calitate individuală foarte bună. Ne-am apărat bine, am avut și șansă la câteva ocazii mari pe care ei le-au ratat. Băieții mei și-au dat viața, au luptat, sunt fericit pentru rezultat. Am stat bine la faze fixe. Nu cred că este neașteptat rezultatul, s-a vorbit mult înainte de meci. Dar au fost 6-7 jucători care n-au făcut antrenament câteva zile.

ADVERTISING

Înfrângerea din ultimul meci cu FCSB a fost foarte dureroasă, pentru că băieții jucaseră foarte bine. Azi am fost mai concentrați, știam că avem calitatea necesară pentru a-i bate pe cei de la FCSB.

Am hotărât că la acest meci să nu mai existe aut scurt, doar aut în careu, la bătaie. Să nu mai alergăm după cei de la FCSB, să plece pe contraatac. Să facem ceea ce lor nu le place. În momentul în care îi pui sub presiune pe cei de la FCSB, când ai calitate la mijlocul terenului, au mari probleme pe această tranziție negativă", a spus Laurențiu Reghecampf, după joc, la microfonul DigiSport.

ADVERTISING

Craiova se apropie acum la 4 puncte de FCSB, în lupta pentru locul 2 din campionat.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!