Ce spune Edi Iordănescu după victoria de la revenirea pe banca lui CFR cu Poli Iași

Ce spune Edi Iordănescu după victoria de la revenirea pe banca lui CFR cu Poli Iași

Edi Iordănescu a bifat o importantă victorie la revenirea sa pe banca lui CFR Cluj, scor 2-0 în deplasarea de la Poli Iași, din runda cu numărul 12 a Ligii 1.

O victorie venită după golurile semnate de Ciprian Deac, iar acum CFR e pe locul 3, la doar un punct în spatele Craiovei.

Liga 1: Victorie pentru Edi Iordănescu la revenirea pe banca lui CFR Cluj

Iordănescu, la primul interviu acordat după joc, a lăudat munca depusă de Dan Petrescu, dar s-a plâns și de programul foarte încărcat: ”E o victorie de necontestat. Îi felicit pe băieți, e munca lor și munca lui Dan. Chiar dacă am încercat o abordare puțin diferită, mai multă posesie, e meritul lui. Am făcut apel doar la personalitate și orgoliul jucătorilor, am doar o zi și jumătate de când sunt aici. În special pe atacul pozițional am discutat.

ADVERTISING

Au fost două reprize un pic diferite, prima mai bună calitativ, cu ocazii. În a doua am avut niște momente de conservare, dar am răspuns foarte bine în toate momentele”, puncta Iordănescu după meci pentru LookSport Plus.

Etapa viitoare are loc chiar marele derbi din campionat, CFR versus FCSB, un meci care pe care, între două echipe despărțite acum de 6 puncte.

REZUMAT: Poli Iaşi - CFR Cluj 0-2. Edi Iordănescu, debut cu victorie

”O să vedeți un CFR care încearcă să schimbe din mers anumite lucruri, dar nu într-o manieră drastică, mai ales că toate meciurile care urmează sunt capitale”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Campioana mondială în exercițiu, ca și eliminată de la Europeanul de handbal

Mirel Rădoi pune lucrurile la punct în disputa cu Ianis Hagi: A treia șansă nu va mai veni

Rezultate exit-poll: Surprize majore - PSD surclasează PNL, USR-PLUS – scor sub așteptări, un partid necunoscut intră în Parlament

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!