Ce spune Edi Iordănescu după egalul din derbiul CFR Cluj - Universitatea Craiova

Ce spune Edi Iordănescu după egalul din derbiul CFR Cluj - Universitatea Craiova

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu și-a etalat concluziile după acest meci terminat la egalitate cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0 în ultima partidă a anului 2020 din Liga 1.

Fostul antrenor de la Pandurii sau Astra a vorbit pe tema acestui joc, pe care l-a descris ca unul fizic, de mare angajament, având o reacție și pe seama ieșirii nervoase a lui Chipciu, atunci când a fost înlocuit cu Pereira în minutul 75:

Remiză albă între CFR Cluj și Universitatea Craiova, în ultimul meci al anului din Liga 1

ADVERTISING

"A fost un joc de angajament, de mare luptă. Au fost puţine faze de fotbal pozitiv, de consistenţă, de fotbal de calitate. Ambele echipe şi-au dorit, şi-au împărţit momentele. Sunt aproape patru săptămâni de când am venit aici la Cluj, sunt multe lucruri pozitive şi semnale bune pentru noi. Patru jocuri fără gol primit. Este un element pozitiv şi asta mă bucură, însemană siguranţă, echilibru şi organizare.

REZUMAT: CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0. Remiză bună pentru FCSB

Am avut situaţiile noastre. Au fost situaţii clare cu Vinicius, cu Burcă, Craiova la rându-i a avut situaţii clare. Cred că încheiem anul bine, 10 puncte din 12 posibile, având în vedere valoarea adversarilor foarte grei pe care i-am avut. Echipa are nevoie de energie, are nevoie de pauză să îşi reîncarce bateriile şi sunt sigur că vom gestiona perioada scurtă şi să intrăm cu alt tonus în comeptiţie. Sunt aprecieri şi comentarii pe care nu o să le fac publice referitor la jocul individual al unui jucător. Este un jucător cu multă experienţă şi valoros Chipciu, îşi doreşte, asta mă bucură. Încă nu are realizările pe care aşteptăm cu toţii, dar azi am suferit cu toţii din multe puncte de vedere", puncta după partidă Iordănescu pentru TelekomSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Craiova termină turul sezonului regulat pe locul 2, cu 32 de puncte, la două lungimi în spatele lui FCSB. CFR este pe locul 3 în această ierarhie, cu 31 de puncte, lucrurile fiind foarte strânse între cele trei mari favorite la titlu.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Reacția Simonei Halep după ce a primit din nou titlul de sportivul anului în România

Ofertă ”de nerefuzat” făcută de Universitatea Craiova pentru un jucător important de la Dinamo

O doză de vaccin ar putea fi suficientă! Cum va ajunge vaccinul în țară și de ce e o veste bună că 30% dintre români vor să se imunizeze

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!