Ce spune Cosmin Contra după victoria clară a lui Dinamo din Cupă: "Aștept să mă dea afară!"

Ce spune Cosmin Contra după victoria clară a lui Dinamo din Cupă: "Aștept să mă dea afară!"

Cosmin Contra a fost savuros la capătul partidei câștigate sâmbătă de Dinamo București în Cupa României, un categoric și surprinzător 3-0 cu Viitorul Constanța, fosta campioană din Liga 1.

O victorie venită după golurile semnate de Fabbrini o dublă și Sorescu, iar Dinamo e calificată în optimile Cupei României, deși în campionat se află în subsolul clasamentului după un start catastrofal de sezon.

Cupa României: Rezultatele de sâmbătă și echipele calificate

Contra, după meci, a spus faptul că știe că este foarte aproape să se despartă de clubul alb-roșu, dar că nu o va face în termenii doriți de patronatul spaniol.

ADVERTISING

"Îi aștept cu drag pe spanioli, aștept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă. Poate e timpul să mă dau eu la o parte. Pe 1 decembrie, de ziua națională, da. Există o notificare din partea avocaților mei, dar nu știu care sunt procedurile. Nu pot să spun dacă voi mai fi aici și după 1 decembrie, vom vedea ce se va întâmpla luni. Momentan, vreau să savurez această victorie. Sunt singur, dar o savurez în liniște, mă voi bucura de aceste două victorii (n.r.: cu Voluntari în Liga 1 și acum cu Viitorul). Am trecut prin lucruri prin care nu credeam că voi trece. La ce am trăit în ultimele luni, am dreptul să savurez și eu această victorie timp de 24 de ore".

Declarația făcută de antrenorul lui Dinamo, după partida cu Viitorul, la emisiunea GSP Live, de pe Gazeta Sporturilor.
ADVERTISING

Făcând o glumă în direct, Contra a făcut haz de necaz împreună cu un invitat din studio, Geraldo Alves, fostul său elev de la Petrolul: "Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile".

REZUMAT Cupa României: Dinamo - Viitorul 3-0

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Antrenorul lui Rangers face un anunț plin de speranțe pentru Ianis Hagi

Meci foarte slab pentru Chiricheș împotriva lui Inter Milano

Reforma administrativ-teritorială și spaima PSD

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!