Ce spun organizatorii de la Linz despre parcursul lui Jaqueline Cristian la turneul din Austria

Ce spun organizatorii de la Linz despre parcursul lui Jaqueline Cristian la turneul din Austria

Organizatorii turneului de la Linz au analizat parcursul lui Jaqueline Cristian la competiția din Austria.

Aceștia amintesc că Jaqueline a ajuns în finală deși a intrat pe tablou din postura de lucky loser, după ce anterior pierduse în calificări.

"Călătoria lui Cristian la Linz aproape că s-a încheiat înainte de tragerea la sorți și înainte ca turneul să înceapă. Ucraineanca Lesia Tsurenko a învins-o în calificări în trei seturi. Dar Sorana Cîrstea și Viktorija Golubic s-au accidentat, iar Cristian a intrat pe tablou ca lucky loser și a ajuns în prima ei finală WTA.

ADVERTISING

Apoi, ocupanta locului 100 WTA a trecut peste Kamilla Rakhimova din Rusia, a benficiat de retragerea Rebeccăi Peterson, a învins-o pe favorita numărul 4 Veronika Kudermetova și a profitat de un walkover după retragerea Simonei Halep", au transmis organizatorii de la Linz într-un comunicat trimis SpotMedia.ro.

La prima finală WTA din carieră, tenismena română în vârstă de 23 de ani a luptat fantastic și a cedat abia după două ore și 26 de minute.

6-2, 2-6, 5-7 a fost scorul finalei din Jaqueline Cristian și Alison Riske.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru prezența în finala turneului din Austria, sportiva noastră va fi recompensată cu 21.400 de dolari și 180 de puncte în clasamentul WTA.

Puncte cu care va urca, începând de luni, de pe locul 100 până pe poziția 74 în ierarhia alcătuită de Asociația de Tenis Feminin.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!