Ce performanță financiară a realizat Sorana Cîrstea la US Open și care este locul pe care îl ocupă în clasamentul LIVE WTA

Ce performanță financiară a realizat Sorana Cîrstea la US Open și care este locul pe care îl ocupă în clasamentul LIVE WTA

Sorana Cîrstea a fost sâmbătă eliminată dramatic din drumul către optimile de finală ale US Open, deși a avut trei mingi de meci consecutive în tiebreakul setului decisiv din disputa cu Karolina Muchova, Cehia.

Favorita cu numărul 20 s-a impus însă din păcate cu scorul de 6-3, 2-6, 7-6 (7), în două ore şi 16 minute.

Sorana Cîrstea, eliminată dramatic în turul 3 de la US Open

Sorana a avut însă 6-3 în acest tiebreak decisiv, plus două servicii, însă nu a reușit să se impună. Ea va încasa pentru această performanță, atingerea turului III, suma de 163.000 de dolari. Sportiva din Târgoviște își apără astfel cele 130 de puncte cucerite și anul trecut la Flushing Meadows.

ADVERTISING
Karolina Muchova vs Sorana Cirstea | US Open 2020 Round 3

Din punct de vedere al clasamentului WTA, Cîrstea începuse acest turneu de pe locul 77 WTA, însă în acest moment în clasamentul LIVE se află în coborâre 3 locuri, având în vedere că mai multe sportive de sub ea au făcut performanțe notabile în SUA.

România rămâne astfel cu Horia Tecău doar la acest US Open, românul fiind calificat alături de olandezul Jean-Julien Rojer în sferturile tabloului de dublu masculin.

Horia Tecău și Rojer se califică în sferturile probei de dublu de la US Open după ce au eliminat principalii favoriți

ADVERTISING

Cea mai bună performanță pentru Sorana la un Grand Slam rămâne acel sfert de finală făcut la Roland Garros în 2009, când era eliminată de Sam Stosur, Australia.

Iată și alte subiecte interesante din sport pe care le puteți citi pe SpotMedia.ro:

Un nou stadion ultramodern în România: Va avea 16 mii de locuri

Un fotbalist român a ajuns la prima echipă a lui Arsenal Londra

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!