Ce notă a primit Gică Hagi după evoluția din meciul de la Glasgow

Ce notă a primit Gică Hagi după evoluția din meciul de la Glasgow

Gică Hagi a fost titular în meciul demonstrativ jucat sâmbătă cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înființarea clubului Rangers FC.

Fostul mare fotbalist român a făcut parte dintr-o Echipă a Lumii, în care au mai jucat, printre alții, Luis Figo, Kaka sau Claude Makelele.

Hagi a fost înlocuit în prima repriză, dar a stat destul pe teren pentru a-i încânta pe cei 40.000 de suporteri prezenți pe Ibrox Stadium.

6 este nota pe care site-ul rangersreviw.co.uk i-a acordat-o lui Hagi.

"Legenda fotbalului românesc a încântat mulțimea de pe Ibrox cu câteva momente de strălucire. El a fost aproape să înscrie dintr-o lovitură liberă, iar apoi a reușit un călcâi superb. A fost înlocuit în prima repriză, dar îți poți da seama de unde provine talentul lui Ianis", a notat sursa citată.

ADVERTISING

Ricardo Quaresma a primit cea mai mare notă a meciului, 9, în timp ce Predrag Mijatovic s-a aflat la polul opus, cu 3.

Rangers a organizat sâmbătă un meci între fostele glorii ale echipei și o formație alcătuită din mai multe foste mari vedete internaționale, printre care s-a numărat și Hagi.

În fața a aproximativ 40.000 de spectatori, Rangers XI și World XI au oferit un spectacol total.

Vedetele fotbalului internațional, la care au jucat printre alții Luis Figo, Kaka sau Robert Pires, s-au impus cu 3-2, după golurile marcate de Marchena, Nuno Gomes și Quaresma.

ADVERTISING

Pentru gazde au marcat Arveladze și Gascoigne.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇