Ce crede Marek Hamsik despre duelul dintre România și Slovacia la EURO 2024: ”O echipă dificilă”

Ce crede Marek Hamsik despre duelul dintre România și Slovacia la EURO 2024: ”O echipă dificilă”

Fosta mare legendă a Slovaciei Marek Hamsik, retras din activitatea sportivă în 2023 la 36 de ani, în prezent team manager la echipa națională a țării sale, a făcut o analiză a grupei E de la EURO 2024.

Acolo, Slovacia a fost împerecheată cu România, Belgia și un adversar ce va veni din ruta B a Nations Leaegue, posibil Ucraina. Marek Hamsik, cel mai bun marcator din istoria naționalei Slovaciei, cu 26 de goluri, spune că grupa nu este una a morții, dar că naționalele Belgiei și României sunt două echipe importante, iar partida cu românii se anunță a fi una dificilă: „Nu e o grupă a morții pentru noi, bineînțeles că Belgia este favorita grupei. Vom vedea ce se va întâmpla în martie pentru a patra echipă din grupă. Putea fi mai rău. E deschisă soarta calificării, da, de ce nu.

ADVERTISING

România și-a câștigat grupa din calificări, n-a pierdut niciun meci, asta e important. Nu prea multe (n.r. - dacă are informații despre România). România și-a câștigat grupa din preliminariile fără să piardă. E un aspect important, va fi o echipă dificilă. Cred că va fi un meci dificil. Romelu Lukaku a fost mereu un jucător periculos, o bestie. Belgia este o echipă grozavă", a declarat Hamsik după tragerea la sorți, pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

România va juca la Frankfurt meciul cu slovacii pe 26 iunie 2024. Ultima dată când ne-am întâlnit cu ei se întâmpla în 2013, un meci amical terminat cu scorul de 1-1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!