Ce a remarcat Basarab Panduru la Mirel Rădoi: I-au trebuit trei ani și jumătate să înțeleagă

Ce a remarcat Basarab Panduru la Mirel Rădoi: I-au trebuit trei ani și jumătate să înțeleagă

Fostul mare fotbalist Basarab Panduru a vorbit despre situația selecționerului Mirel Rădoi.

Panduru spune că Rădoi a avut nevoie de trei ani și jumătate să înțeleagă că nu trebuie să joci ofensiv în fiecare moment al meciului.

"Îmi place rezultatul, cel mai mult. Îmi plac anumite momente din joc, de după minutul 25 din prima repriză. Primele 25 de minute au părut de meci amical, nici nu ştiam la ce să mă aştept. Surprinzător a venit golul, pentru că a fost marcat de Mitriţă. Am controlat prima repriză, am avut câteva momente bune şi în repriza a doua. N-am avut emoţii, poate la sfârşit.

ADVERTISING

Cred că Mirel Rădoi a gestionat bine schimbările. Era de ţinut de rezultat, nu mai era de jucat. Noi ne întoarcem la ce vorbeam. I-au trebuit trei ani şi jumătate, de când colaborează cu FRF, cu tot ce s-a întâmplat la tineret, la echipa mare de un an, să înţeleagă că trebuie să joci cu cap în momentele importante. O perioadă a crezut că trebuie să le dai 3-0, el a crezut că în minutele de prelungire să le mai dai două goluri. Lasă-le! Dacă n-ai jucat 85 de minute, nu mai joci. Luna asta şi cea trecută a fost un alt Mirel Rădoi, mai ancorat în postul de selecţioner", a declarat fostul fotbalist al naţionalei României la Telekom Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În acest moment, România e pe locul 2 în grupa de calificare, cu 13 puncte, unul peste Macedonia de Nord și Armenia. Germania e deja calificată.

Echipa noastră va mai întâlni Islanda pe 11 noiembrie și Liechtenstein pe 14 noiembrie, în ultimele meciuri din preliminarii. Locul 2 duce la baraj.

La baraj se califică cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii.

Vor fi 6 meciuri de baraj, iar câștigătoarele se vor duela între ele și astfel se vor stabili ultimele 3 echipe calificate.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!