Carlos Alcaraz nu și-a schimbat planul pentru Jocurile Olimpice de la Paris: "Dacă totul va merge bine"

Carlos Alcaraz nu și-a schimbat planul pentru Jocurile Olimpice de la Paris: "Dacă totul va merge bine"

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, că speră în continuare să facă pereche cu compatriotul său Rafael Nadal la Jocurile Olimpice de la Paris, „dacă totul va decurge bine”, informează AFP.

„Dacă totul va decurge bine, vom juca la dublu la Jocurile Olimpice” din această vară, a spus Alcaraz, care l-a învins greu marţi, cu 6-3, 6-7 (5/7), 7-6 (7/4), pe germanul Jan-Lennard Struff la competiţia din capitala Spaniei.

ADVERTISING

Întrebat dacă a discutat cu Nadal despre visul lor comun de a juca împreună la dublu la Jocurile Olimpice din 2024, Alcaraz a răspuns: "Am vorbit puţin despre asta. Aşa cum am spus mai devreme, dacă totul merge bine, vom juca la dublu la Olimpiada de la Paris. Dar până atunci au mai rămas multe săptămâni".

"Ne-am gândit că ar fi grozav dacă am juca mai întâi un turneu împreună. Dar va fi dificil", a adăugat numărul trei mondial. "Pe zgură, următoarele turnee sunt cele de la Roma şi Roland Garros, două turnee cu adevărat importante pentru noi la simplu şi, pentru că nu suntem în cea mai bună condiţie fizică, va fi dificil să jucăm (împreună) la un turneu până la Jocurile Olimpice", a mai spus Alcaraz.

ADVERTISING

Turneele olimpice de tenis din cadrul JO 2024 se vor disputa la Roland Garros, pe zgura pe care Nadal a triumfat de 14 ori.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇