Care este transferul de titlu gândit de Gigi Becali pentru sezonul viitor

Care este transferul de titlu gândit de Gigi Becali pentru sezonul viitor

FCSB pregătește deja transferurile pentru sezonul viitor, iar patronul Gigi Becali a pus în capul listei un nume surprinzător, un nume care nu este jucător de fotbal, dar care poate rezolva multe probleme din prezent ale formației în roșu și albastru.

După ani buni de așteptare, cei de la FCSB se pregătesc de readucerea preparatorului fizic german Thomas Neubert, nume care a fost părtaș alături de Laurențiu Reghecampf la marile succese ale clubului roș-albastru în ultimii 10 ani.

"Cu Thomas Neubert, Steaua a avut cele mai mari performanţe de când am venit eu aici la club. Adică am trăit nişte momente pe care nu cred că o să le mai prind foarte curând la Steaua. Jucam în grupele Champions League, ceva deosebit a fost. Eu din tot sufletul mi-aş dori să vină înapoi, dar nu depinde de mine, depinde doar de el şi de conducere. Cheia este la mijloc".

Declarația lui Mihai Pintilii, fostul căpitan al Stelei, acum secund la FCSB, după partida cu FC Botoșani de sâmbătă seara, scor 1-1, în direct pentru TelekomSport
ADVERTISING

Germanul Neubert a venit la Steaua, pe atunci, în 2012, alaturi de Reghecampf, iar cei doi au reușit pe bancă să aducă două titluri consecutive. El a adus metode noi de pregătire fizică în România, iar pe atunci clubul în roșu și albastru stătea extrem de bine din punct de vedere al pregătirii în teren.

Patronul celor de la FCSB dă de pământ cu jucătorii săi: Am ajuns o echipă de pluton

Acum, clubul lui Gigi Becali e abia pe 3 în Liga 1, sub Craiova și CFR, dar așteaptă calificarea în finala Cupei României, după 3-0 în tur în semifinale, pe terenul lui Dinamo.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇