Care este cota Simonei Halep pentru triumful la Indian Wells după eliminarea mai multor favorite

Care este cota Simonei Halep pentru triumful la Indian Wells după eliminarea mai multor favorite

Simona Halep a devenit o candidată importantă la câștigarea trofeului de la Indian Wells după eliminarea mai multor certe favorite pe hardul californian din Statele Unite.

Sportiva din Constanța, 30 de ani, dublă câștigătoare de Mare Șlem, a devenit a treia favorită a pariorilor la trofeul de la IW, după ce în ultimele zile favorite ca Sabalenka, Muguruza, Ostapenko, Osaka etc au fost eliminate prematur.

Înaintea turneului american, Simona avea o cotă de 15 la 1 să triumfe aici, însă acum cota sa a scăzut la 8, fiind depășită doar de Iga Swiatek (5) și Anett Kontaveit (6), de altfel cele două fiind și tenismenele care au jucat și ultima mare finală din circuit, la Doha, meci câștigat de poloneză în două seturi.

Simona Halep vs. Ekaterina Alexandrova | 2022 Indian Wells Round 2 | WTA Match Highlights

Tot cota 8 mai au și alte două sportive prezente la Indian Wells, e vorba de Maria Sakkari și Paula Badosa, iberica fiind și campioana en-titre.

ADVERTISING

Halep a triumfat o singură dată aici în California, în 2015, după o finală de poveste cu Jelena Jankovici din Serbia.

Turneul de la Indian Wells e televizat pe DigiSport, iar Simona Halep va evolua în turul III luni dimineața, după ora 3.00, în compania lui Cori Gauff, SUA, cea care împlinește chiar azi vârsta de 18 ani.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!