Cagliari și Empoli s-au înțeles pentru transferul lui Răzvan Marin - presă

Cagliari și Empoli s-au înțeles pentru transferul lui Răzvan Marin - presă

Internaționalul român Răzvan Marin va rămâne în Serie A și sezonul viitor, chiar dacă acum a retrogradat cu Cagliari în liga secundă.

Românul de 26 de ani și-a căutat o echipă în primul eșalon din Peninsulă, iar până la urmă Cagliari s-a înțeles cu cei de la Empoli pentru împrumutul mijlocașului central, conform portalului Tuttomercatoweb.

Marin va fi împrumutat până la finele sezonului viitor, iar Empoli va avea o opțiune de cumpărare certă, în schimbul a 8 milioane de euro.

Empoli a încheiat sezonul trecut pe 14 în Serie A.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Răzvan Marin, fost jucător la Ajax sau Standard Liege, a concluzionat în legătură cu ultimul sezon, dar a vorbit și despre echipa națională: ”21-22 a ajuns la final. Un sezon în care dezamăgirea și durerea au predominat. Aș dori să-mi cer scuze tuturor fanilor și oamenilor de la club pentru acest sezon, nu ați meritat asta și ați fost alături de noi 100% în fiecare meci, și doare. Aș vrea să mă uit în viitor și sunt convins că tot răul va fi spre bine și clubul va reveni curând acolo unde îi este locul: Serie A.

ADVERTISING

La fel, debutul în Liga Națiunilor nu a fost ceea ce am sperat. Dar mai avem două meciuri, orice este posibil și credem în noi. Vă mulțumesc din nou pentru sprijin și să privim spre viitor”.

36 de partide și 6 pase de gol a bifat la Cagliari Răzvan Marin în sezonul trecut, având o cotă de piață de 12 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!