Bonucci, testat pozitiv cu Covid-19. Alți 3 jucători de la Juventus au fost la o petrecere clandestină

Bonucci, testat pozitiv cu Covid-19. Alți 3 jucători de la Juventus au fost la o petrecere clandestină

Leonardo Bonucci, fundaşul lui Juventus Torino, a fost testat pozitiv la Covid-19 când s-a întors de la naţionala Italiei, în timp ce alţi trei fotbalişti ai „Bătrânei Doamne”, fără legătură cu cazul său, au fost amendaţi pentru participarea la o petrecere clandestină, relatează joi presa internaţională.

În afară de Bonucci, patru membri ai staff-ului Squadrei Azzurra au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Jucătorul a fost plasat în izolare în locuinţa sa", a indicat clubul bianconero. La derby-ul de sâmbătă împotriva rivalei locale Torino, Juve va fi lipsită de doi fundaşi: Bonucci şi turcul Merih Demiral, testat pozitiv cu ocazia meciurilor disputate de reprezentativa sa.

Tot joi, Juventus este agitată de o afacere extrasportivă legată de trei jucători ai săi. Weston McKennie, Arthur şi Paulo Dybala au fost surprinşi de forţele de ordine în noapte de miercuri spre joi când participau la o petrecere, la vila primului, încălcând restricţiile anti-Covid în vigoare.

Cei trei jucători şi ceilalţi participanţi la petrecere au fost amendaţi, transmite presa italiană. Ei ar putea fi sancţionaţi de Juve, însă până joi după-amiază nu a fost luată nicio decizie în acest sens, potrivit unei surse din cadrul clubului.

Printre jucătorii lui Juve este fundaşul român Radu Drăguşin, care a participat zilele trecute cu naţionala României la Campionatul European Under-21.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!