Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm o finală WTA cu Simona Halep la start, dar și meciul FCSB-ului din campionat, în care gazdele caută în fine prima victorie din sezon.

Ponturile sunt următoarele:

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 1 @ 1.54

Poate fi al 9-lea trofeu WTA 1000 pentru Simona Halep, care a avut un parcurs impecabil până acum la Toronto, cu doar un set pierdut, chiar sâmbătă la Jessica Pegula. Cu victoria de ieri, Halep a revenit în top 10 și acum are o revanșă de luat în fața lui Maia, cea care a învins-o dramatic în semifinale la Birmingham, pe iarbă, în luna iunie. Este totuși 2-1 la general pentru româncă, cea care se poate duce la trei trofee în istoria Rogers Cup, după cele din 2016 si 2018.

ADVERTISING

FCSB - Chindia Târgoviște 1 @ 1.53

FCSB caută prima victorie din acest sezon și este favorită să o obțină având în vedere moralul foarte bun de după jocul cu Dunajska, cel care a parafat calificarea în play-off-ul Conference League. Va debuta Vadim Rață la gazde, cel adus vineri de la FC Voluntari pentru 300.000 de euro. Și va fi și o întâlnire a lui Marco Dulca în fața foștilor săi coechipieri.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.36.

ADVERTISING

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇