Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm marele derbi dintre Rapid și FCSB, dar și un meci important din debutul primei ligi belgiene de fotbal.

Ponturile sunt următoarele:

Rapid - FCSB 1X @ 1.51

Un prim mare derbi al sezonului de Superligă, meci care o găsește pe FCSB în mare suferință, după 1-1 în prima etapă cu U Cluj, dar mai ales după eșecul de joi seara cu Saburtalo din Georgia, în prima manșă din turul II preliminar al Conference League. Interesant este că patronul Gigi Becali a anunțat că echipa va menaja câțiva titulari având în vedere importanța returului de joi. Iar Rapid a început și ea prost sezonul, scor 0-1 la campioana CFR Cluj, cu un penalti ratat pe final. La giuleșteni au venit două transferuri în această săptămână, Dugandzici de la CFR și francezul Papeau venit din prima ligă poloneză.

Club Brugge - Genk 1 @ 1.80

ADVERTISING

E un nou sezon care începe din acest week-end în campionatul belgian de fotbal. Ambele sunt cotate cu șanse la titlu, ambele grupări s-au întărit în această perioadă de mercato de vara. Rămâne de văzut cine va începe mai bine în această stagiune de Jupiler League. De la gazde vor lipsi Badji și Rits, în timp ce Genk nu se poate baza pe Bongonda și Kouassi. Brugge a câștigat în 3 din ultimele patru jocuri directe.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.72.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇