Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide interesante din fotbal, una din campionatul românesc, Liga 1, cu CFR Cluj în prim plan, iar alta din Serie A, acolo unde Milan e obligată să câștige pentru a spera la titlu.

Ponturile sunt următoarele:

CFR Cluj - Farul 1 @ 1.40

CFR Cluj e obligată să câștige și ea pentru a-și menține avansul de 2 puncte față de FCSB, pe care ar pune presiune să câștige luni seara, acasă cu FC Argeș. Meciul trecut a fost 0-0 între cele două, însă acum Farul lui Hagi e într-o formă catastrofală, pierzând ultimele două întâlniri cu 0-7, 0-4 cu FCSB și 0-3 cu Craiova. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 27 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus clujenii. Dan Petrescu vs Gheorghe Hagi în toate competiţiile: 11 jocuri - 6 victorii Petrescu - două remize - 3 succese Hagi.

ADVERTISING

Milan - Fiorentina 1 @ 1.67

Milan e prima în Serie A cu două puncte avans față de Inter, și grație gafei lui Ionuț Radu meciul trecut în înfrângerea surprinzătoare a lui Inter cu Bologna, scor 1-2. Acum, rossonerii depind numai de ei în acest final de sezon și trebuie acum să facă primul pas, o victorie acasă cu Fiorentina, pentru a pune presiune pe rivala care joacă trei ore mai târziu în deplasarea de la Udine. Kjaer și Florenzi nu sunt disponibili la gazde, care trebuie să-și ia revanșa după acel 3-4 din tur. Trei înfrângeri la rând are acum Firenze!

Cotă totală biletul la pariuri: 2.34.

ADVERTISING

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇