Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Liga 1, campionatul României, dar și un meci important pentru Barcelona din Primera Division.

Ponturile sunt următoarele:

Rapid - Dinamo 1 @ 1.85

Este primul derbi din play-out, derbi în care Rapidul spera să nu evolueze din nou în acest sezon, căci giuleștenii au sperat până în ultima clipă la play-off. Pentru Adi Mutu va fi un prim clasic ca antrenor pe banca Rapidului, plus un meci în compania formației unde a evoluat ca jucător. Știm situația disperată a lui Dinamo, care tocmai și-a schimbat antrenorul, Dușan Uhrin revenind pe banca alb-roșilor. În precedenta partidă, a fost 1-1 pe Arena Națională, între cele două combatante.

Barcelona - Osasuna 1 @ 1.36

ADVERTISING

Barcelona lui Xavi pare că se simte din ce în ce mai bine în La Liga, asta dacă nu luăm în calcul pasul greșit făcut joi cu Galata, acasă pe Camp Nou, în optimile Europa League, scor 0-0. Catalanii sunt pe 4 și au locul asigurat acum de Champions League, însă povestea până la final de sezon e lungă. Osasuna e pe 11 și pare că nu va fi o problemă salvarea de la retrogradare în acest an. În tur, jocul a fost unul spectaculos, scor 2-2, la Pamplona.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.52.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇