Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Liga 1, ultima practic pe anul calendaristic 2021, iar cealaltă un mare derbi din Serie A.

Ponturile sunt următoarele:

Sepsi OSK - FCSB X2 @ 1.40

FCSB încheie încă un an într-o deplasare la Sepsi, așa cum s-a întâmplat și în 2020. E un meci ce trebuie câștigat de oaspeți dacă vor să mențină diferența, care și așa e mare, între ei și lidera CFR Cluj, momentan de 8 puncte. Sepsi, cu Bergodi la timonă, arată din ce în ce mai bine, iar în ultima perioadă tot începe să atace locurile de play-off. În tur, pe Arena Națională, la primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă atunci, scorul era egal, 1-1.

ADVERTISING

AC Milan - Napoli 1 @ 2.31

Un mare meci al Italiei între locurile 2 și 4 momentan din Serie A, dar cu Napoli care a dominat categoric începutul de sezon, cu 7 victorii din 7. Milan a secondat-o mult timp, dar a făcut mulți pași greșiți cu echipe mici precum Verona sau Venezia. Sunt patru puncte între Inter și Milan acum, Napoli având 36 de lungimi, la trei puncte în spatele milaniștilor. Napoletanii au două înfrângeri la rand acum, cu Empoli și Atalanta.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.23.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇