Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales o partidă de fotbal interesantă din Liga 1, dar și marele derbi al orașului Madrid, între Real și Atletico.

Ponturile sunt următoarele:

CFR Cluj - Mioveni 1 @ 1.33

CFR Cluj este acum pusă sub presiune după succesul celor de la FCSB în partida cu Gaz Metan de sâmbătă seara, scor 1-0. Roș-albaștrii sunt la 5 puncte în spatele ardelenilor, care sunt obligați să mai bifeze o victorie, rămâne de văzut dacă încă una la limită, tipică lui Dan Petrescu, scor 1-0. Rămâne de văzut cât va mai și rămâne Super Dan la cârma ceferiștilor, sau el va accepta oferta celor de la FRF și va prelua naționala României.

Real Madrid - Atletico Madrid 1 @ 2.07

ADVERTISING

Este marele derbi al orașului Madrid, marea confruntare dintre antrenorii Ancelotti și Simeone. Real e lideră solitară în Primera cu 39 de puncte, la 10 lungimi distanță de rivala de azi, la 5 peste locul 2 ocupat de Sevilla. În precedentul meci scorul a fost egal, 1-1. Atletico nu a mai învins de 2 ani marea sa rivală, era atunci un meci amical disputat în SUA, terminat cu un scor astronomic, 7-3! Bale și Ceballos nu vor putea evolua la gazde, în timp ce Savici și Suarez sunt cel mai probabil indisponibili la Atletic.

ADVERTISING

Cotă totală biletul la pariuri: 2.75.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇