FRF anunță ziua în care se va ști numele noului selecționer al României

FRF anunță ziua în care se va ști numele noului selecționer al României

Federația Română de Fotbal este sigură de data în care se va anunța numele noului selecționer, asta după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat la finele lunii noiembrie.

Sunt două nume vizate în acest moment de conducerea federală, e vorba de Dan Petrescu și de Adi Mutu. Iar Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, spune că numele noului antrenor va fi aflat până pe 20 decembrie.

„Aveți răbdare, nu rămânem fără selecționer, stați liniștiți! S-ar putea să fie după tragerea la sorți (n.r.: pentru Nations League, din 16 decembrie), în orice caz, până în data de 20 o să avem selecționer, nu are sens să discutăm acum. Propunerile au fost făcute în cadrul comisiei tehnice acum ceva vreme și ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aștept toate răspunsurile, da”, a declarat Stoichiță în fața presei după meciul dintre Voluntari și CSU Craiova, scor 1-1 în Liga 1.

ADVERTISING

Pe de altă parte, fostul membru al Generației de Aur, Gabi Balint crede că Dan Petrescu nu va fi lăsat de CFR Cluj să preia naționala, astfel că noul antrenor va fi ales Adi Mutu: „Nu e clar răspunsul? Ce așteptăm atât? Când domnul Stoichiță a spus că Federație nu plătește clauza. Când domnul Varga a spus că Dan Petrescu rămâne? Federația nu că n-are bani să plătească, dar nu vrea să strice relațiile cu CFR.

Nu înțeleg ce răspuns așteptăm. Pentru Dan Petrescu e bine că mai poate forța mâna patronului, să-i mai aducă jucători, să-i garanteze că nu vor mai fi problemele cu banii”, a declarat Gabi Balint la Fotbal Club, de la Digi Sport.

ADVERTISING

Săptămâna viitoare are loc tragerea la sorți pentru ediția Nations League din 2022, care va avea loc vara viitoare, pe 16 decembrie, la Nyon, la sediul UEFA.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!