Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci de fotbal din Premier League și unul din Turcia.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Wolves - Tottenham, 2 @ 2.23

Echipa lui Jose Mourinho a fost în fruntea clasamentului, dar în ultimele trei meciuri a câștigat doar un singur punct, așa că e obligată să câștige pentru a nu coborî spre jumătatea clasamentului.

Wolves nu au deloc o perioadă bună, pierzând 3 din ultimele 4 meciuri de campionat, de când s-a accidentat vedeta Raul Jimenez. Tot de atunci, echipa a marcat doar 3 goluri, așa că moralul este foarte scăzut.

ADVERTISING

Rezultatele zilei în Premier League, în etapa de Boxing Day. Surpriză în derbiul Arsenal - Chelsea

Bașakehir - Kasimpașa, 1 @ 1.52

Au trecut săptămâni bune de când Bașakehir a câștigat meciul cu Manchester United, în Champions League, iar echipa are doar două puncte în ultimele cinci etape de campionat. Au pierdut cu Fenerbahce, Beșiktaș și echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep, așa că nu își mai pot permite pași greșiți, fiind la doar trei puncte peste linia retrogradării.

Kasimpașa este tot în a doua jumătate a clasamentului și vine după două înfrângeri consecutive, așa că ar trebui să fie victimă ușoară pentru adversara de azi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 3.39.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇