Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri în care am ales un meci de la Roland Garros, de tenis, plus unul din Liga 1, din fotbalul românesc.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Simona Halep - Iga Swiatek, scor corect 2-0 la seturi @ 1.44

Cele două s-au mai întâlnit și anul trecut la Paris, tot în optimi, când Simona îi preda tinerei sale adversare, acum de 19 ani, o adevărată lecție de tenis, scor 6-0, 6-1, același scor cu care Halep a trecut acum de Anisimova, în turul anterior la Paris. Swiatek are 19 ani și e considerată un mare talent al tenisului mondial, fiind poziționată acum pe 53 mondial. Pentru a ajunge în optimi, Iga a trecut de Bouchard, Hsieh și Vondrousova. Simona le-a învins până acum la Paris pe Sorribes Tormo, Irina Begu și Anisimova, pe toate în minimum de seturi. Jocul are loc duminică de la ora 12, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Presa internațională se înclină în fața Simonei Halep după victoria zdrobitoare obținută vineri

Viitorul - CFR Cluj - ambele marchează @ 1.79

Campioana CFR Cluj are un moral foarte bun după calificarea în grupele Europa League, după meciul câștigat joi acasă cu KuPS Kuopio, scor 3-1. Viitorul nu a început atât de bine noul sezon, însă gruparea lui Hagi mereu s-a simțit bine în fața ardelenilor. Gazdele au o singură victorie în cinci meciuri, însă una la scor, 4-1 cu Astra Giurgiu. Cu o victorie duminică, CFR revine pe locul 2, la patru puncte în spatele Craiovei. Jocul are loc de la ora 21.30, LIVE score pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.58

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Voluntari câștigă la Astra după un meci spectaculos, cu cinci goluri marcate

George Pușcaș, în formă înainte de barajul României cu Islanda. A fost erou pentru Reading în Anglia (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇