Bianca Andreescu, față în față cu Eugenie Bouchard - ce întrebări i-a adresat

Bianca Andreescu, față în față cu Eugenie Bouchard - ce întrebări i-a adresat

Bianca Andreescu a avut, de Ziua Națională a Canadei, o discuție față în față cu cealaltă tenismenă cunoscută din această țară, Eugenie Bouchard.

În această discuție, Bianca a jucat rolul „moderatorului” și i-a adresat câteva întrebări lui Eugenie Bouchard. În primă fază, Bianca a dorit să afle ce înseamnă Canada pentru Bouchard.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Iubesc Canada. Este o țară atât de grozavă. Sunt foarte patrioată. Sunt sută la sută din Canada!”, a răspuns Bouchard, conform Sportsnet.

Apoi, Bianca a întrebat-o pe Genie care este cel mai frumos moment sportiv din istoria Canadei.

„Când am fost la ceremonia de deschidere la Jocurile Olimpice alături de 300 de sportivi, știind că toată lumea se uită. Inima mea bătea atât de tare. A fost un moment incredibil pe care-l voi ține minte toată viața”, a răspuns Bouchard.

În încheiere, Bianca a dorit să afle și care este felul de mâncare preferat al lui Genie, iar aceasta a răspuns fară să stea pe gânduri: poutaine.

Bianca și Bouchard s-au întâlnit de două ori pe teren, iar ambele meciuri au fost câștigate de tânăra sportivă cu origini românești.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro.

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖