Bernadette Szocs reacționează după calificarea României în finala CE de tenis de masă: "Suntem pregătite să aducem din nou aurul"

Bernadette Szocs reacționează după calificarea României în finala CE de tenis de masă: "Suntem pregătite să aducem din nou aurul"

Bernadette Szocs, calificată în finala Campionatelor Europene de tenis de masă cu echipa României, visează la o nouă medalie de aur.

Szocs a adus două puncte în confruntarea cu Franța din semifinalele competiției de la Malmo, iar acum vrea mai mult!

Jucătoarea a declarat că, ea și colegele ei, sunt pregătite pentru finală și pentru a câștiga medalia de aur.

„A fost un meci foarte greu. Ştiam de la început că avem de luptat mult. Am fost pregătite toate pentru lupta asta. Ne-am completat foarte bine, şi de data asta. Sunt foarte bucuroasă şi mândră de mine că şi de data aceasta am reuşit să ajut echipa cu cele două puncte aduse de mine. Suntem o echipă foarte unită, ne completăm foarte bine şi acum ne pregătim pentru finală.

ADVERTISING

Bineînţeles că este presiune, dar m-a motivat. Este o presiune care mi-a dat ambiţie pentru a demonstra că acolo ne este locul.

Suntem pregătite pentru meciul de mâine, suntem o echipă unită, omogenă, cred că vom reuşi din nou să aducem trofeul”, a declarat Bernadette Szocs, conform as.ro.

România – Germania, marea finală a Campionatelor Europene de tenis de masă, va fi duminică, 17 septembrie, de la ora 15:00.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇