Benny Adegbuyi vs Badr Hari: Totul despre super lupta programată în această seară

Benny Adegbuyi vs Badr Hari: Totul despre super lupta programată în această seară

Benny Adegbuyi va lupta în această seară într-un meci legendar contra lui Badr Hari. Cu o victorie, Benny va deveni challenger obligatoriu la centura mondială Glory.

Înaintea meciului, Benny cântărește 117 kg, iar Hari 109 kg. Din punct de vedere al vârstei, Hari este cu câteva luni mai mare decât românul nostru. La înălțime, Hari are cu doi centimetri mai mult decât Benny.

Ambii au o rată a KO-urilor ridicată. Badr 86% din totalul victoriilor, iar Benny are 61% rata de succese înainte de limită.

În ultimele cinci meciuri, Benny a bifat patru victorii, ultima cu Dangelo Marshall, iar Hari are două, ultima cu Ismael Londt.

ADVERTISING

Au avut și victorii în fața unor adversari comuni. Ambii au câștigat cu Ismael Londt (Benny în 2013, Hari în 2015), Hesdy Gerges (Benny in 2014 și 2016, Hari in 2018 - ulterior non contest pentru dopaj) și Bradock Silva (Hari în 2012, Benny in 2017). Toate la decizie.

Hari și-a început cariera în 2000, iar Benny în 2011. Marocanul a disputat deja peste 100 de meciuri, Benny a bifat 40 de confruntări.

Fight day! Benny Adegbuyi va lupta în această seară într-un meci legendar contra lui Badr Hari. Cu o victorie, Benny va...

Posted by Alin Huiu on Friday, December 18, 2020

Glory a decis ca acest meci să poată fi urmărit exclusiv prin sistem pay per view. În România, este disponibil pe platforma www.sportextra.ro , iar costul este 12,99 euro plus TVA.

ADVERTISING

Lupta dintre cei doi va începe in jurul orei 22:30 - ora României.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇