Becali îi răspunde lui Duckadam: "Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună". Câți bani a încasat de la FCSB în 10 ani

Becali îi răspunde lui Duckadam: "Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună". Câți bani a încasat de la FCSB în 10 ani

Gigi Becali a dezvăluit marți, în cadrul unei conferințe de presă, suma pe care Helmuth Duckadam a încasat-o de la FCSB în cei 10 ani în care a ocupat funcția de președinte de imagine.

Finanțatorul vicecampioanei României spune că Duckadam a primit 300.000 de euro pe toată durata contractului și că a fost invitat mereu în deplasările echipei.

"A avut un salariu de 2.500 de euro pe lună, deci în 10 ani a luat 300.000 de euro fără să treacă pe la echipă, adică a venit de câteva ori", a spus Becali.

"I-am spus că are mână liberă să se ocupe de echipă, dar nu s-a dus. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună A spus că n-a mers în deplasările echipei pentru că n-a fost invitat, dar a fost la 26 de deplasări", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Helmuth Duckadam a demisionat, săptămâna trecută, din funcția de președinte de imagine al lui FCSB după ce i-a fost micșorat salariul.

Vezi și: Culisele plecării lui Duckadam de la FCSB: Cuvintele care l-au adus în dizgrație


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇