Becali dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Keșeru - ce i-a spus atacantul la telefon

Becali dezvăluie de ce l-a exclus din lot pe Keșeru - ce i-a spus atacantul la telefon

Gigi Becali a dezvăluit de ce l-a exclus din lotul pentru meciul cu Academica Clinceni pe atacantul Claudiu Keșeru.

Finanțatorul FCSB a afirmat că a discutat telefonic cu Keșeru, iar acesta i-a transmis că vrea să joace deoarece nu e interesat de bani întrucât e deja milionar.

În schimb, Becali i-a transmis că nu va juca deoarece nu este sigur că va lua campionatul și trebuie să-i crească valoarea lui Ianis Stoica pentru a-l putea vinde.

”Nu l-am scos din lot de declarații. Spune-mi și mie, te rog, ce o să vorbești când se încheie. Eu știu că sunt mulțumit de serviciile tale și de relația cu tine. Tu ai zis că ai milioane în cont, pe care le-ai făcut tot cu mine. Ce vrei tu acum cu mine? Îți dau salariul lună de lună? Da! Păi atunci ce vrei, să joci titular? Nu se poate! Am spus că l-am dat pe Budescu și scap și de Keșeru. Am și specificat, scap de 60.000 de euro

ADVERTISING

A zis că vrea să mai joace doi-trei ani. Părerea mea, n-o să mai poți 2-3 ani. Poți, dar la Târgoviște, nu la nivel înalt. Ce ai de vorbit? Te-am înjurat vreodată, nu ți-am dat banii vreodată? Te-am respectat? Nea Gigi, vreau să joc, nu mă interesează banii că am milioane în cont. Păi, cum ai făcut milioanele alea? De ce vorbesc eu de bani? Toată lumea asta se învârte în jurul banilor! Eu vreau să joace Ianis, să iau bani. Dacă aveam acum 7-8 puncte avans, puteam să joc cu tine. Dar nu sunt sigur de campionat și trebuie să merg pe pista doi: jucători de vânzare. Nu e ușor la fotbal! Eu încă cred că luăm campionatul, dar nu sunt sigur. Dacă luăm campionatul, sunt sigur de Europa League sau Conference League, de grupe. Echipa noastră a crescut, Conference League, 6-7 milioane. Dar dacă nu iei campionatul, trebuie să te gândești la Ianis”, a spus Becali la Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Claudiu Keșeru a marcat 5 goluri de la revenirea la FCSB, unul fiind reușit duminică în meciul cu U Craiova 1948, din penalti.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!